کارکلاسی صفحه 160
کاروفناوری پایه هفتم
پودمان خوراک
بررسی خوراکی مناسب برای ناشتایی
با هم اندیشی دربارهٔ ویژگی های منطقه، عادات خود و مانند این موارد، خوراکی را که برای ناشتایی مناسب یا نامناسب می دانید در جدول زیر مشخص کنید و دلیل آن را بنویسید.
برای جواب ادامه مطلب را ببینید
جواب در ادامه مطلب
| مواد خوراکی |
بلی خیر |
چرا |
| یک لیوان آب میوه طبیعی | بله | به علت دارا بودن انواع ویتامین مصرف زیاد |
|
یک لیوان شیر گرم |
بله | دارا بودن ویتامین - کلسیم - مواد معدنی مصرف زیاد |
| پنیر | بله | داشتن کلسیم و چربی مصرف کم تا متوسط |
| کره | بله | داشتن چربی و انرژی زیاد مصرف کم |
| نان | بله | داشتن هیدرو کربن و قند و نشاسته مصرف متوسط |
| برنج | بله | داشتن نشاسته و ویتامین مصرف کم |
| مغز گردو | بله | داشتن فسفر و مواد مغذی و چربی مصرف همراه پنیر |
| تخم مرغ | بله | داشتن مواد معدنی و مغذی و پروتئین مصرف متوسط |
| شیر کاکائو | خیر | کاکائوی موجود در شیر جذب کلسیم را کاهش می دهد. |
| عدسی | بله | داشتن مواد مغذی و آهن مصرف متوسط |
| کله پاچه | بله | مصرف کم چون انرژی و کلسترول زیادی دارد |
| حلیم | بله | سرشار از مواد غذایی |
| دوغ | خیر | باعث خمودگی می شود |
مطالب مرتبط



سلام عالی