کارکلاسی صفحه 160
کاروفناوری پایه هفتم
پودمان خوراک
بررسی خوراکی مناسب برای ناشتایی
با هم اندیشی دربارهٔ ویژگی های منطقه، عادات خود و مانند این موارد، خوراکی را که برای ناشتایی مناسب یا نامناسب می دانید در جدول زیر مشخص کنید و دلیل آن را بنویسید.
برای جواب ادامه مطلب را ببینید
جواب در ادامه مطلب
مواد خوراکی |
بلی خیر |
چرا |
یک لیوان آب میوه طبیعی | بله | به علت دارا بودن انواع ویتامین مصرف زیاد |
یک لیوان شیر گرم |
بله | دارا بودن ویتامین - کلسیم - مواد معدنی مصرف زیاد |
پنیر | بله | داشتن کلسیم و چربی مصرف کم تا متوسط |
کره | بله | داشتن چربی و انرژی زیاد مصرف کم |
نان | بله | داشتن هیدرو کربن و قند و نشاسته مصرف متوسط |
برنج | بله | داشتن نشاسته و ویتامین مصرف کم |
مغز گردو | بله | داشتن فسفر و مواد مغذی و چربی مصرف همراه پنیر |
تخم مرغ | بله | داشتن مواد معدنی و مغذی و پروتئین مصرف متوسط |
شیر کاکائو | خیر | کاکائوی موجود در شیر جذب کلسیم را کاهش می دهد. |
عدسی | بله | داشتن مواد مغذی و آهن مصرف متوسط |
کله پاچه | بله | مصرف کم چون انرژی و کلسترول زیادی دارد |
حلیم | بله | سرشار از مواد غذایی |
دوغ | خیر | باعث خمودگی می شود |
مطالب مرتبط
سلام عالی