وبلاگicon

تحقیق کاروفناوری پروژه کاروفناوری کارکلاسی کاروفناوری پاورپوینت کاروفناوری فیلم کاروفناوری طرح درس کاروفناوری نرم افزار کاروفناوری کاروفناوری ششم کاروفناوری هفتم کاروفناوری هشتم کاروفناوری نهم

کارکلاسی صفحه 139 کاروفناوری هفتم شناسایی مواد سالم و ناسالم

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کار کلاسی : در جدول زیر برخی از مواد خوراکی سالم و ناسالم نشان داده شده است.

باهم اندیشی در گروه مواد سالم و ناسالم را شناسایی کنید.

جواب

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

توجه : مواد خوراکی کپک زده، به ویژه میوه ها و سبزی ها، نباید مصرف شوند.کپک های موجود در مواد خوراکی سم هایی ترشح می کنند که می تواند باعث سرطان شود. از آنجایی که این سم، به عمق مادۀ خوراکی نفوذ می کند، باید همۀ مادۀ خوراکی کپک زده دور ریخته شود. جدا کردن بخش کپک زده یا شستن یک مادۀ خوراکی کپک زده و خوردن باقی ماندۀ آن بهداشتی نیست.


پودمان خوراک

کاروفناوری هفتم

کاروفناوری کلاله

۹۷/۰۹/۰۸ موافقین ۰ مخالفین ۰
کاروفناوری کلاله

نظرات (۱)

هادی ندائی

سپاس
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی