کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کار کلاسی : در جدول زیر برخی از مواد خوراکی سالم و ناسالم نشان داده شده است.

باهم اندیشی در گروه مواد سالم و ناسالم را شناسایی کنید.

جواب

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

کارکلاسی و هم اندیشی صفحه 139 کتاب کاروفناوری پایه هفتم پودمان خوراک

توجه : مواد خوراکی کپک زده، به ویژه میوه ها و سبزی ها، نباید مصرف شوند.کپک های موجود در مواد خوراکی سم هایی ترشح می کنند که می تواند باعث سرطان شود. از آنجایی که این سم، به عمق مادۀ خوراکی نفوذ می کند، باید همۀ مادۀ خوراکی کپک زده دور ریخته شود. جدا کردن بخش کپک زده یا شستن یک مادۀ خوراکی کپک زده و خوردن باقی ماندۀ آن بهداشتی نیست.